Mercedes-Benz

Mercedes-Benz originalni delovi, oprema i gume

Kvalitet je najbolji materijal.

Zadržite pouzdani, dugotrajni kvalitet Vašeg Mercedesa sa originalnim delovima i opremom iz Mercedes-Benz-a. Naravno, garancija proizvođača takođe se odnosi na Mercedes-Benz originalne obnovljene i polovne delove.

Mercedes-Benz originalni delovi.

Originalni delovi visokog kvaliteta – sigurni, trajni i ekonomični. Kako biste osigurali da Vaš Mercedes ostane pravi Mercedes u svakom pogledu.

Mercedes-Benz fabrički obnovljeni rezervni delovi

Pouzdani, ekološki prihvatljivi i kvalitetni: Mercedes-Benz fabrički obnovljeni rezervni delovi – uz podršku iste Mercedes-Benz fabričke garancije kao i za originalni novi deo.

Mercedes-Benz originalno motorno ulje.

Ulje koje je razvijeno za Mercedesova vozila koje je rezultat višegodišnjeg  iskustva i znanja. Zahvaljujući izuzetnim karakteristikama, Mercedes-Benz originalno motorno ulje savršeno odgovara motoru u Vašem vozilu.

Gume i kombinacije guma i naplataka.

Kako bismo zadovoljili Vašu želju za individualnošću, Mercedes-Benz nudi široki spektar guma i točkova za bilo koju potrebu.

Originalni proizvodi za zaštitu.

Zaštita od vetra i vremenskih prilika. Redovna upotreba Mercedes-Benz proizvoda za zaštitu čuva i štiti visoko kvalitetne materijale Vašeg Mercedesa.