Mercedes-Benz

Ekonomski napredak sa obnovljenim delovima.

Mercedes-Benz fabrički obnovljeni turbo punjači

Jedan od proizvoda u našoj širokoj ponudi fabrički obnovljenih delova je Mercedes-Benz obnovljeni turbo punjač. Možemo Vam po niskoj ceni ponuditi potpuno obnovljene turbo punjače sa sertifikatom kvaliteta – te u isto vreme garantovati visok kvalitet proizvoda.

Proces obnove polovnog Mercedes-Benz turbo punjača strogo je propisan i uključuje nekoliko faza. Od potpunog rastavljanja komponenti do čišćenja i vizuelnih, električnih i provera dimenzija, sve je pažljivo ispitano. Ako deo ne zadovoljava naše standarde, on je obnovljen, popravljen ili zamenjen novim delom. Završno ispitivanje turbo punjača sprovodi se prema istim  standardima koji se odnose i na nove delove.

Sa Mercedes-Benz obnovljenim turbo punjačem možete iskoristiti naprednu komponentu motora koja je podložna ekstremnim temperaturama, mehaničkim naprezanjima i visokom pritisku. U odnosu na dizel motore bez turbo punjača, moderni motori sa Mercedes-Benz turbo punjačem u potpunosti iskorišćavaju energiju izudvnih gasova i time troše manje goriva. Možete voziti štedljivije od ovoga?

Rado ćemo Vam pružiti više informacija o turbo punjačima u našoj ponudi obnovljenih delova i dati Vam individualnu ponudu.