Mercedes-Benz

C-Klasa Limuzina.

Nije cilj biti bolji od ostalih, već postati bolji od samog sebe. To je bitno, kako u sportu, tako i na putu. C-Klasa je poznata po svojim savršenim proporcijama, udobnosti, kvalitetu i motivaciji da svakoga dana, svakom vožnjom uvek ponovo nadmaši samu sebe.

U vrhunskoj formi uvek kad je potrebno.

Želja za brzinom C-Klasi Limuzini piše na čelu: prednji deo odiše dinamikom i modernošću. U zavisnosti od opreme, branici su novog oblika, opremljeni otmenim hromiranim elementima i očaravaju LED prednjim svetlima.

Kad sve izgleda savršeno, postoji još samo jedan cilj: učiniti sve još boljim.

U C-Klasi Limuzini očekuju Vas savršeni uslovi za trening: upravljač sa kontrolnim tasterima osetljivim na dodir, potpuno digitalni instrumenti i veći ekran uz novu generaciju multimedijalnog sistema omogućavaju najviši stepen individualnog i modernog upravljanja.

Sportski karakter, u novom obliku.

Jasan dizajn C-Klase Limuzine oduševljava svoje posmatrače. Naši dizajneri motivisani su samo tim da ga dodatno poboljšaju. Novi dizajn svetala, novi branici, nove boje i materijali osiguravaju još veću dinamiku i moderan izgled tipičan za C-Klasu.

Najmoćnije ubrzanje. Elektro putem.

Pređite iz limuzine u sportski automobil: potpuno jednostavno pritiskom na dugme. Podesivo sportsko oslanjanje DYNAMIC BODY CONTROL, u dodatnoj opremi, možete sami podešavati od izrazito  komfornog do sportski tvrdog, a novi benzinski motor sa funkcijom EQ Boost već je spreman za pokret. Elektro starter-generator stvara dodatni obrtni moment – takozvani dodatni učinak (boost).

Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Bez obzira da li se nalazite u saobraćajnoj gužvi, na dugoj noćnoj vožnji ili na nepoznatim deonicama, Vaša Vas Mercedes-Benz C-Klasa Limuzina osetno rasterećuje upravo u stresnim situacijama. Iza tog rasterećenja stoji koncept koji svaku vožnju u Mercedes-Benzu čini sigurnom i jedinstvenom: Mercedes-Benz Intelligent Drive. Jer je vreme koje provedete za upravljačem Vaše vreme. Vreme za opuštanje. Vreme za punjenje baterija. Da biste na svoje odredište stigli pre svega sigurno, ali svakako i opušteni.

Digitalni kokpit.

Integracija pametnog telefona spaja mobilni telefon sa multimedijalnim sistemom putem aplikacija Apple CarPlayTM i Android Auto. Na taj način dobijate jednostavan pristup najvažnijim aplikacijama na svom pametnom telefonu. Aplikacije trećih ponuđača, na primer Spotify®, takođe možete koristiti brzo i jednostavno.

Ambijentalna rasveta: Svaki detalj ističe na savršen način.

Uđite i osećajte se kao kod kuće. Jedinstveno dobru atmosferu u unutrašnjosti omogućava prijatno indirektno svetlo ambijentalne rasvete dostupno u tri varijante boja.

Touchpad: Koristi se jednostavno. Poput pametnog telefona.

Touchpad omogućava upravljanje važnijim funkcijama vožnje rukopisom, koji sistem automatski prepoznaje. Touchpad raspoznaje kretnje jednim prstom i više prstiju (Multitouch), brisanje i zumiranje korisnika.