Mercedes-Benz

Nova S-Klasa Limuzina.

Brine o onome što je važno.

Nova S-Klasa se fokusira na najbitnije: jedinstvene tehnologije za komfor i sigurnost na koje se možete osloniti. Bez obzira da li je u pitanju vozač ili putnik u zadnjem delu vozila. Inovativan koncept upravljanja MBUX u kombinaciji sa luksuznim materijalima stvara izuzetan doživljaj u vožnji.

Moderna estetika i luksuzna udobnost.

Prepoznatljiv dizajn nove Mercedes-Benz S-Klase fokusiran je na ono najvažnije: savršene proporcije spoljašnjosti i neprevaziđeni luksuz u unutrašnjosti. Inovacije usmerene na budućnost čine novu S-Klasu jedinstvenom zbog čega joj nemoguće odoleti.

Vaša zona komfora.

Moderan luksuz i izuzetna udobnost u novoj S-Klasi dostužu potpuno novi nivo. Idealno utočište za sve one kojima vožnja automobila uvek predstavlja puno više od samog prevoza. Inovativne funkcije komfora stvaraju doživljaj vožnje posebne klase – od sedišta vozača do zadnjeg dela vozila.

Mercedes-Benz Intelligent Drive

Intuitivni pomoćnici. Najmoderniji sistemi za pomoć vozaču koji rasterećuju vozača i prilagođavaju vozilo za mnoge pravce zahvaljujući podacima iz inteligentnih karata. 

Pruža Vam dobar osećaj i sigurnost.

Zahvaljujući najmodernijim sistemima pomoći i inovacijama za aktivnu i pasivnu sigurnost, možete se osloniti na novu S-Klasu. Inovativne sigurnosne tehnologije u svakoj situaciji u vožnji razmišljaju zajedno sa Vama. Na taj način, nova S-Klasa uzima u obzir i informacije izvan direktnog vidnog polja vozača.

Sluša Vas. Razmišlja i predviđa.

Otkrijte intuitivni doživljaj u vožnji najvišeg nivoa: veliki head-up ekran u vetrobranskom staklu donosi najnoviju tehnologiju prikaza tačno u Vaše vidno polje. Prikaz proširene stvarnosti upotpunjuje inovativna instrument tabla sa 3D ekranom. Možete odabrati da li želite upravljati glasom ili putem središnjeg OLED ekrana osetljivog na dodir, dok će Vas inteligentni sistem informisanja i zabave MBUX po želji vremenom upoznati i biti u mogućnosti da razmišljati poput Vas.

Inovativna tehnologija prednjih svetala.

Svetla DIGITAL LIGHT u svakom trenutku su optimalno prilagođena drugim učesnicima u saobraćaju i okolini. Pored toga, HD sistem sa više od milion piksela u svakom prednjem svetlu pruža vam podršku u svakom trenutku. I sve to preciznije nego ikad pre.