Mercedes-Benz

Originalna dodatna oprema za Actros.

Uvek zvezda.

Ljudi od teretnih vozila očekuju različite stvari – zato imamo raznovrsnu ponudu originalne dodatne opreme za Actros. Kao i sam Actros, ta ponuda zadovoljava najviše standarde kvaliteta, udobnosti i svakodnevne praktičnosti.

Unesite živost u spoljašnji izgled vašeg Actrosa: polirani hrom i nerđajući čelik materijali su koje koristimo za personalizaciju i ulepšavanje Vašeg Actrosa. Impresivan vizuelni efekt je garantovan: od hrom paketa i dodatne opreme od nerđajućeg čelika visokog sjaja do aerodinamičnih dodataka i izdržljivih LED svetala. Sve savršeno pristaje uz vrhunski Mercedes-Benz kvalitet.

Unutrašnjost kabine spaja ergonomiju, funkcionalnost i privlačan izgled. Sportski aluminijumski dodaci i upravljač od aluminijuma i kože u unutrašnjosti novog Actrosa u skladu su sa moćnom harizmom eksterijera vozila. Još više praktičnosti dobija se uz prostore za odlaganje kao što su pregrada za odlaganje i kutija za odlaganje na suvozačevoj strani.

Kako biste i na putu ostali povezani i dostupni, imate sve što Vam je potrebno za komunikaciju putem radija, telefona ili dvosmernog radio uređaja.