Mercedes-Benz

Fabrički obnovljeni rezervni delovi

Fabrički obnovljeni rezervni delovi

Ekonomična alternativa

Mercedes-Benz fabrički obnovljeni rezervni delovi su ekonomična i ekološki prihvatljiva alternativa: visok kvalitet, provereni delovi i prihvatljiva cena; do 50% niža. Uz identičnu fabričku garanciju kao i novi deo.

Obnovljen, detaljno proveren kvalitet

Mercedes-Benz fabrički obnovljeni rezervni delovi podložni su istim zahtevima kvaliteta kao i naši novi delovi. Stručnjaci su ih u tehničkom smislu obnovili i obradili, tako da mogu ponovo zadovoljiti visoke Mercedes-Benz standarde u smislu pouzdanosti, sigurnosti i izdržljivosti.

Pouzdani, sa prihvatljivom cenom i dobri za životnu sredinu

Bilo da se radi o pumpi za vodu, alternatoru ili obnovljenom motoru - Mercedes-Benz fabrički obnovljeni rezervni delovi nude Vam pouzdanost po razumnoj ceni. I takođe Vam pomažu u zaštiti životne sredine.

Ekonomična isplativost

Ušteda prirodnih resursa

Tema koja nam je posebno bitna: danas je ušteda na ograničenim prirodnim resursima još važnija nego ikada. Mercedes-Benz je suočen sa ovom odgovornošću već duži niz  godina.

Upotrebom Mercedes-Benz fabrički obnovljenih rezervnih delova aktivno pomažemo u zaštiti i očuvanju naše planete upotrebom  manje energije, manje vrednih sirovina i smanjenjem štetnih emisija.

Sa svakim rezervnim delom koji možemo obnoviti nema potrebe za proizvodnjom novog – a time se štedi energija, radno vreme, materijali i svi sa time povezani troškovi. 

Ušteda troškova

Pored toga, štedi troškove: zbog toga su naši Mercedes-Benz fabrički obnovljeni rezervni delovi jeftiniji od novog dela: do 50%.

Životna sredina

Pretvaranje starog u novo.

Procena radnog veka Mercedes-Benz fabrički obnovljenih delova nešto je čime se možemo ponositi – svaka zamena sa obnovljenim delom štedi energiju, vredne resurse i smanjuje CO2 emisije jer se ovi delovi ne moraju proizvesti od samog početka. Svake godine to omogućava uštede od stotine tona sirovina i puno stotina megawat-sati električne energije. Ušteda na CO2 emisijama jednog Mercedes-Benz fabrički obnovljenog motora odgovara količini CO2 koju u deset godina može apsorbovati 6 stabala. Energija koja je ušteđena odabirom obnovljenog motora može napajati računar 190 dana.

Naravno, sve to bez negativnih efekata na dokazani Mercedes-Benz kvalitet jer su polovni delovi profesionalno obnovljeni i nadograđeni na najnovije specifikacije od strane naših stručnjaka. Rezultat: 100 posto kvalitet uz uštedu troška od 50 posto. A Mercedes-Benz je jedan od prvih proizvođača vozila koji može dokazati održivost Mercedes-Benz fabrički  obnovljenih delova sa sertifikovanom ocenom njihovog radnog veka.

Originalni kvalitet

Mercedes-Benz fabrička garancija

Ako se Mercedes-Benz fabrički obnovljeni delovi koriste za popravke, možete se osloniti na poznate standarde kvaliteta. Uz delove koje su obnovili naši stručnjaci garantujemo Vam kvalitet i sigurnost – sa istom Mercedes-Benz fabričkom garancijom koje nudimo za naše serijski proizvedene nove delove.

Testiranje u nekoliko faza

Proces obnove Mercedes-Benz fabrički obnovljenih delova strogo je ispitan i uključuje nekoliko faza. Od potpunog rastavljanja komponente do čišćenja i vizuelnih, električnih kao i provera dimenzija, sve je pažljivo ispitano. Ako deo ne zadovoljava naše standarde, ponovo je obrađen i odgovarajuće popravljen. Svi istrošeni delovi zamenjeni su novim delovima. Završno ispitivanje svih Mercedes-Benz fabrički obnovljenih delova sprovodi se prema istim  standardima koji se odnose i na nove delove.