Mercedes-Benz

Mercedes-Benz servisni ugovor.

Usluge

Igrajte na sigurno od početka.

Bez obzira na to da li ste vlasnik samo jednog Mercedes-Benz teretnog vozila ili celog voznog parka, Mercedes-Benz servisni ugovor štiti Vas od nepredviđenih troškova održavanja i neočekivanih popravki. Time se omogućava dugoročno planiranje i potpuni fokus na osnovnu delatnost i pripadajuće izazove.

Servisni ugovor konfigurišite individualno jer nudimo odlične uslove ugovora, posebno prilagođene Vašim zahtevima. Sa našim Mercedes-Benz servisnim ugovorom ne samo da uživate u ličnoj sigurnosti, već i finansijskoj: plaćate samo mali mesečni iznos u zavisnosti od modela vozila, trajanja ugovora i kilometraže vozila.

Prednost servisnog ugovora je u niskim troškovima i zadržavanju vrednosti vozila: bilo da ga vozite već dugi niz godina ili ga želite prodati, uvek se možete pouzdati u Mercedes-Benz kvalitet. Jer sve radne postupke obuhvaćene Vašim servisnim paketom obavljaju specijalisti u našim ovlašćenim prodajno-servisnim centrima, koristeći pritom Mercedes-Benz originalne delove vrhunskog kvaliteta.

Detalji

Uvek na sigurnom uz naš servisni ugovor.

Mercedes-Benz servisnim ugovorima nudi se niz usluga za Vaše teretno vozilo. Uz paket prilagođen Vašim potrebama, od početka igrate na sigurnu kartu.